Lúcides 3

20 de novembre, 2021

Blanca Llum Vidal (1986) va néixer a La Barceloneta i ara viu a la Vall de Moc de Collserola. Ha estudiat Treball Social, Filologia Catalana i té un màster en Pensament Contemporani (amb una tesina sobre la trobada entre el pensament de Blanchot i Lévinas). Treballa a la Zona Franca en un pis tutelat per a persones amb diversitat funcional. Ha traduït, amb Arnau Pons, El dolor de Marguerite Duras. Ha editat la poesia d’Àngel Guimerà, les cartes de l’exili de Mercè Rodoreda a Anna Murià i els contes de Víctor Català. Així mateix, s’ha encarregat de l’antologia de l’assaig feminista de Maria Aurèlia Capmany. Ha publicat La cabra que hi haviaNosaltres i tu, Homes i ocellsVisca!Punyetera florMaripasoula (crònica d’un viatge a la Guaiana francesa), Aquest amor que no és u (Este amor que no es uno [traducció de Berta García Faet]) i Amor a la brega. Escriu regularment a la revista de cultura i política El Temps. 

Elena Casadevall (1981)
Llicenciada amb Belles Arts per la Universitat de Barcelona (2005), viu i treballa a l’Alt Empordà. Artista multidisciplinària, es mou entre el dibuix, la pintura, el gravat i la performance. Ha participat en exposicions col·lectives i individuals en diferents espais i galeries de Catalunya, Illes Balears i a altres espais d’Espanya i l’estranger.
Forma part del col·lectiu artístic Vibra, que desenvolupa projectes col·laboratius entre artistes.
El seu treball és una mirada poètica i simbòlica, on l’artista reflexiona sobre la pròpia identitat, la recerca de sentit i el desig d’equilibri en la fràgil relació entre el món interior de l’individu i el món exterior.

Previous Project

Lúcides 2

Next Project

Àgora poètica